Hartje Amberblokjes Peony

3,959,95

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Hoe lang gaat een amberblokje mee?

De levensduur van een amber blokje is afhankelijk van de grootte, de geur en de omgevingsomstandigheden. Wel is het zo dat ze over het algemeen een stuk langer mee gaan dan traditionele luchtverfrissers. Zo kan een klein amberblokje enkele weken tot een maand meegaan, terwijl een groter blokje wel maandenlang geur blijft afgeven! De geursterkte neemt langzaam af naarmate het blokje ouder wordt, maar zelfs dan kan het nog een subtiele geur blijven afgeven. De levensduur van een amberblokje kan verlengd worden door het op een koele en droge plaats te bewaren.

Amberblokjes zijn op het moment een ware trend en worden steeds populairder dan traditionele luchtverfrissers. Deze trend is overgewaaid uit Marokko, waardoor ze ook wel Marokkaanse amberblokjes worden genoemd. Daar worden ze namelijk al eeuwenlang gebruikt als luchtverfrisser in huizen en winkels en nu zijn de Marokkaanse geurblokjes ook in onze groothandel te vinden! Het gebruik van amberblokjes als natuurlijke luchtverfrisser past bij de groeiende trend van duurzaamheid en bewust leven. Naast de heerlijke geur die ze verspreiden, zijn amberblokjes ook populair vanwege de ontspannende en kalmerende eigenschappen. Hierdoor hebben ze een stressverminderend effect.

Waarom amberblokjes raspen?

Bij amber geurblokjes is vaak een kleine rasp te vinden en dit heeft een reden. Deze heeft namelijk een functie om de geur van de blokjes nog beter te verspreiden. Wanneer een amberblokje wordt geraspt, komt de geur vrij en verspreidt deze zich in de omgeving. Dit is voornamelijk handig wanneer de geur van het blokje begint af te nemen. Door enkele keren het amber blokje te raspen, is de ruimte weer voor een lange tijd voorzien van een heerlijke geur!

Amberblokjes en leuke accessoires

Amber geurblokjes groothandel Wiljan heeft niet alleen allerlei soorten amberblokjes, maar ook bijbehorende accessoires. Hoe kunt u een amberblokje precies gebruiken? Daar zijn verschillende manieren voor met deze leuke accessoires. Eén van de populairste accessoires is de rasp, waarmee de geur beter verspreidt en zo het optimale uit elk amberblokje wordt gehaald. Naast dat hebben we ook speciale geurbranders die zijn ontworpen om amberblokjes veilig te verwarmen en zo de geur gelijkmatig te verspreiden. Deze accessoires maken het gebruik van amberblokjes niet alleen praktischer, maar het is ook nog eens een mooie decoratie en zorgt voor een sfeervolle uitstraling!

Hoe worden amberblokjes gemaakt?

Ze worden onder andere gemaakt van natuurlijke harsachtige plantextracten en essentiële oliën. De hars wordt gewonnen door kleine inkepingen in de bast van de boom te maken, waardoor het eruit kan stromen en opdroogt. De opgedroogde hars wordt gemengd met natuurlijke ingrediënten zoals kruiden, houtsnippers en oliën om de geur en textuur van het blokje te creëren. Vervolgens wordt het mengsel samengeperst in compacte blokjes die gedroogd en verhard worden, waardoor het de kenmerkende amberkleur en geur krijgt. Doordat amberblokjes van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt, zijn ze een duurzame en milieuvriendelijke keuze als luchtverfrisser!

Waar legt u amberblokjes neer?

U kunt amberblokjes gebruiken als heerlijke huisparfum. Ze hebben een langdurige subtiele geur, die u door het hele huis kunt ruiken. Plaats één of meerdere blokjes op een mooi schaaltje en laat de geuren zich door de ruimte verspreiden. Ook kunt u de amberblokjes verwarmen om de hele omgeving geur te geven. U kunt ze in de badkamer, toilet en in de kledingkast neerleggen. Ook in de woonkamer en slaapkamer kunt u de blokjes kwijt, kies dan voor rustgevende en niet overheersende geuren, zoals bijvoorbeeld lavendel. Op deze manier kunt u op verschillende plekken genieten van de heerlijke geur van amberblokjes.

Extra informatie

Aantal

1 blokje, 3 blokjes

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…