Bestellingen Woondekens

Bestellingen: In principe is iedere maat te bestellen. Naast de naturel (ongeverfde) wolsoorten zijn er nog ca. 30 andere, geverfde, kleuren mogelijk. De kleuren die beschikbaar zijn terug te vinden op de Merino kleurenkaart .

Heb je vragen over de kleur, de maat, de prijs, de voorraad of de levertijd, stuur ons dan een mailtje. In de meeste gevallen is de levertijd 4 tot 7 dagen. Heb je iets nodig voor een bepaalde datum? Graag van tevoren even overleggen, dan verleggen we onze prioriteit indien mogelijk.

Bestellingen Overige producten

De (meeste) overige producten zijn te bestellen in andere wolsoorten, kleuren en maten. We gebruiken over het algemeen de garens van Scheepjes (Scheepjeswol). Kijk in onze webshop voor de verschillende mogelijkheden.

Haak- of breipakketten

We zijn druk bezig om haak- en/of breipakketten te ontwikkelen en samen te stellen. Zie je bijvoorbeeld iets in onze webwinkel en wil je er zelf mee aan de slag, geef ons dan een seintje. In de meeste gevallen is het mogelijk om het als haak- of breipakket door ons aan te bieden.

Wol en garens

In april zijn we gestart met de verkoop van de Merino lontwol en de garens van Scheepjes. De komende periode wordt de winkel gevuld met meerdere garens en wolsoorten.