Voor het maken van je eigen creaties kan je garens en overige benodigdheden vinden op onze hobby webshop Wolzolder. De producten van Bobbiny, Durable, Budgetyarn, Phildar, Scheepjes, Hoooked en Yarn and Colors, die voorheen verkrijgbaar waren bij ItteDesigns, kan je nu aankopen op Wolzolder. Heb je vragen over de verhuizing van de producten? Mail ons gerust. 

DIY pakketten

 

Op Wolzolder bieden we verschillende haak-, brei- en macrame pakketten aan om het maken van je eigen creaties makkelijker te maken. De pakketten bestaan uit een patroon, garens en de benodigde  accessoires. Maak je eigen knuffels, omslagdoek of woonaccessoires. Klik hier om naar de pagina van de DIY pakketten op Wolzolder te gaan. 

Patronen

 

Als je de leuke items van Ittedesigns zelf wilt maken kan je op Wolzolder de verschillende patronen kopen.Een on-trend tas? Of een leuke mand voor in je woonkamer? Er is genoeg keus om de leukste creaties voor jezelf of als cadeautje voor anderen te maken. Klik hier voor om naar de pagina van de patronen op Wolzolder te gaan.

Benodigdheden & Accessoires 

Voor het maken van je creaties heb je naast wol en garens vaak nog andere producten nodig. Verschillende haak en breinaalden zijn te koop op de website van Wolzolder. Daarnaast vind je hier vullingen voor een poef of zelfs handvaten voor als je een tas wilt maken. Klik hier om naar de pagina van benodigdheden en accessoires te gaan op Wolzolder.