Bobbiny

De vraag bij Bobbiny is inmiddels zo groot dat ze de vraag naar het product niet kunnen verwerken. Vanaf eind juni wordt de productie verhoogd. Tot die tijd moeten we het doen met de garens die we geleverd krijgen. Vooral de macramé garens zijn slecht verkrijgbaar! We kunnen niet inschatten wanneer we bepaalde garens wel weer op voorraad krijgen. We hopen half juli weer de voorraad op een normaal niveau te hebben. 

Doe je een bestelling en is het niet voorradig dan wordt het in backorder geplaatst. Het garen zal meteen worden uitgeleverd zodra wij bevoorraad worden. Heb je vragen? Mail gerust: info@ittedesigns.nl


Maak je eigen tassen of woonaccessoires met Bobbiny. Bobbiny heeft koord gemaakt van
100% gerecycled katoen. 

Het productieproces van Bobbiny:
Oude kleding & textielafval wordt verzameld en gesorteerd op kleur, daarna wordt het versnipperd.

De verschillende kleuren worden gemixt om tot prachtige kleuren  te komen. Het mengen van kleuren zorgt dat er zonder kleurstoffen, chemicaliën of extra water een constante kleur kan worden gemixt.

Daarna wordt het gesponnen tot garen en vervolgens getwijnt tot koord!

Dit garen voldoet aan de strenge eisen van STANDARD 100 OEKOTEX waarmee gegarandeerd wordt dat het vrij is van stoffen die de gezondheid & het milieu kunnen schaden. 
LET OP : kleurafwijkingen tussen verschillende partijen kunnen voorkomen, vanwege het gebruik van gerecycled materiaal. Zorg ervoor dat je voldoende garen bestelt voor jouw project